0902 247 550          huruspreklad@gmail.com

Pomaličky sa nám končí ďalší rok a to znamená, že opäť nastáva to chaotické obdobie, kedy sa firmy nezastavia a súrne potrebujú uzavrieť svoj ďalší účtovný rok. Práve pre toto obdobie je typický nával účtovných a ekonomických textov, ktoré musia byť preložené do cudzieho jazyka alebo aj z cudzieho jazyka do našej slovenčiny. Nie je ničím zvláštnym, že mnohé spoločnosti majú zahraničných konateľov alebo obchodných partnerov.

Nie vždy sa to však dá uhrať prekladom do angličtiny. Ak je konateľ vo Vašej spoločnosti občan z Ruska, či inej krajiny, kde sa po rusky stále hovorí, musíte sa popasovať s problémom na koho sa obrátiť, aby Vám všetky Vaše firemné dokumenty preložil do ruštiny, prípadne z ruštiny.

A presne preto sme tu my! Veľmi radi Vám zabezpečíme všetky ruské preklady, či to už budú preklady do ruštiny alebo aj preklady z ruštiny. Preklady súvah, ale aj daňových priznaní nie sú pre nás žiadny problém. Takéto preklady sú doslova nevyhnutnosťou, ak spolupracujete so zahraničnými firmami či podnikateľmi. A hoci je účtovníctvo akoby vlastným svetom, ktorý sa vydeľuje svojou vlastnou terminológiou, pre našich prekladateľov to ani náhodou nie je „španielska dedina“. S prekladaním takýchto textov majú všetci naši prekladatelia obrovské skúsenosti a túto terminológiu poznajú rovnako dokonale, ako samotný slovenský či ruský jazyk. A navyše sú veľmi ochotní a vždy pripravení s ruským prekladom Vám pomôcť.

Ukážte Vašim kolegom či obchodným partnerom zo zahraničia, že ste vždy dokonale pripravený a dodajte im ruské preklady týkajúce sa Vašej firmy ešte pred koncom roka, pre ktorý je typický nával a stres. Objednajte si preklad do/z ruštiny Vašich účtovných a firemných dokumentov ešte dnes a na blížiace sa vianočné sviatky sa budete môcť pripravovať v pohode a hlavne bez stresu.

Tešíme sa na Vaše objednávky!