0902 247 550          huruspreklad@gmail.com

    Ak sa príliš ponáhľame, častokrát je to na úkor kvality. To však neplatí pri prekladateľskej agentúre HURUS PREKLAD. Počas mnohých rokov, čo sme už na trhu, sme sa presne naučili ako si prácu rozdeliť tak, aby boli spokojní všetci – prekladatelia aj klienti. Nikdy by sme si nedovolili určiť prekladateľovi termín, ktorý nemá šancu stihnúť. Vieme, že naši prekladatelia nie sú stroje a tiež vieme, že každý preklad je iný, a preto si aj každý jeden preklad vyžaduje osobitný prístup.

     Berieme to do úvahy aj pri určovaní termínov, do kedy má byť preklad hotový. Na druhej strane sa však našim klientom vždy snažíme poskytnúť komplexný balíček služieb, a preto dokážeme nájsť riešenia aj tam, kde sa iní vzdávajú.

     Spolu vždy nájdeme riešenia! Všetko je to len o komunikácii a chcení. Naša prekladateľská agentúra chce, aby všetci naši klienti boli s poskytnutými službami maximálne spokojní a s radosťou sa k nám vracali. Veď tou najlepšou reklamou je, koniec koncov, dobre odvedená práca a spokojný klient.

     HURUS PREKLAD Vám zabezpečí nielen kvalitné ruské preklady a maďarské preklady, ale v súčinnosti s naším skvelým parterom –http://www.kvalitnypreklad.sk/ – Vám už dokážeme zabezpečiť aj preklady do a z všetkých svetových jazykov.

     A čo nás odlišuje od našej konkurencie?

    Naša rýchlosť, kvalita, priaznivé ceny, roky skúseností, nespočetné množstvo spokojných klientov a tiež naša ochota vždy nájsť riešenia, a to dokonca aj tam, kde sa to na prvý pohľad zdá byť absolútne neriešiteľné.

     Ako je to vôbec možné, že Vám dokážeme poskytnúť kvalitné preklady aj napriek tomu, že nie sme predražení a máme skutočne priaznivé ceny?

     Ako sme už písali vyššie, kde sa chce, tam sa dá :) A môžete si byť istý, že v HURUS PREKLAD sa vždy chce!

     Ruský preklad, maďarský preklad, poľský preklad, český preklad, ale aj anglický preklad či nemecký preklad. U nás si môžete objednať všetko, čo potrebujete na jednom mieste a pod jednou strechou!

 Tešíme sa na Vás! :)