0902 247 550          huruspreklad@gmail.com

    Pri pohľade z okna sa už asi nikomu z nás nechce pracovať. Nuž, bez práce však koláče nebudú. Preto aj keď je predstava opaľovania sa niekde pri mori lákavá, my sme sa rozhodli byť tu pre vás aj počas týchto slnečných mesiacov, kedy dáva väčšina z vás prednosť práve oddychu a rodine.


    Nemusíte sa o nič starať, preklady do maďarského jazyka či ruštiny, prípadne akékoľvek iné preklady môžete zveriť nám a vy si môžete nerušene užívať leto a načerpávať D vitamín a príval novej energie.

    Vašou jedinou prácou bude zadať vyhotovenie prekladu práve nám. Kým vy budete sladko oddychovať, my vám vyhotovíme kvalitný maďarský, ruský či iný preklad. A po návrate z dovolenky vás už bude v schránke čakať hotový preklad. Príjemná predstava, nie?

    Pamätajte si teda, že preklad do ruského jazyka a preklad do maďarčiny si môžete nechať vyhotoviť kedykoľvek, ráno, večer, cez víkend, počas sviatkov alebo aj počas prázdnin.

    A okrem maďarského prekladu a ruského prekladu v lete nelenia ani naši ďalší prekladatelia, ktorí sú tiež pripravení a ochotní pracovať aj v čase, kedy väčšina z vás bude chytať bronz.

    A to ešte stále nie je všetko, pretože tak ako každý rok, aj tento rok vám aj počas leta vieme zabezpečiť maďarského tlmočníka, ktorého služby môžete využiť nielen na pracovné účely, ale pokojne aj na tie súkromné, napríklad na zarezervovanie si hotela na Balatone :)

    Nech vás už teda dovolenkové plány zavejú kamkoľvek, pri prekladoch sa aj naďalej radšej spoliehajte na rokmi overenú kvalitu, teda na nás :)

    Krásne leto naši milí klienti!

    S vrúcnym pozdravom

    Vaša prekladateľská agentúra HURUS 

    Profesionálne maďarské a ruské preklady