0902 247 550          huruspreklad@gmail.com


    Čo si budeme hovoriť, žijeme v dobe, kedy sa nielenže internet stal bežnou súčasťou našich dní, ale bez neho by sme už hádam nevedeli pracovať, oddychovať, ba ani komunikovať. Veď kto z nás ešte posiela svojim známym, rodine a priateľom pohľadnice? Neviem, či by sme tých ľudí vôbec dokázali spočítať na prstoch jednej ruky...

    Je to jednoducho tak a nemá zmysel zamýšľať sa nad tým, či je to dobré alebo zlé. Tomuto trendu by sa však mali prispôsobiť aj podnikatelia, samozrejme, len v tom prípade, ak chcú byť aj naďalej úspešní.

    Výhodou internetu je, že sa o Vás veľmi ľahko môže dozvedieť obrovské množstvo ľudí. Internet je vlastne tou najlepšou formou reklamy. Stačí si vytvoriť pútavú internetovú stránku, ktorá obsahuje zaujímavé a užitočné články a informácie a „ruka je v rukáve“. Zaujímavé pre tých, ktorí ich budú čítať a užitočné pre Vás, pretože Vám pomôžu získať množstvo zákazníkov. A vôbec sa nemusíte sústrediť len na slovenský trh. Veď internetom nepohrdnú ani cudzinci.

    Dnes nie je problém nechať si preložiť stránku do rôznych cudzích jazykov. Ak však uvažujete o preklade internetovej stránky do maďarského jazyka alebo do ruštiny, určite budete potrebovať šikovných a skúsených prekladateľov, ktorí Vám dokážu zabezpečiť profesionálny, kvalitný a hlavne správny preklad. Veď ako by to vyzeralo, ak by ste sa namiesto kvalitou prezentovali nedokonalosťou a textami s chybami. Už samotná internetová stránka Vás prezentuje, preto by ste jej mali venovať náležitú pozornosť.

    Preklady internetových stránok do maďarčiny nie sú pre nás nič nové a sme hrdí na to, že sa môžeme pochváliť maďarskými prekladmi internetových stránok hotelov, internetových obchodov, solárií a rôznych iných poskytovateľov služieb a predajcov tovarov.

    Rovnako nezaostávame ani pri prekladoch internetových stránok do ruštiny. Aj vďaka nám si môžete pri prehľadávaní slovenských stránok mnohé z nich prepínať do ruštiny. Rovnako ako pri maďarských prekladoch aj do ruštiny sme už prekladali internetové stránky hotelov, e-shopov, ale aj stránky cestovných kancelárií, či poskytovateľov rôznych iných služieb.

    Ak teda uvažujete o tom, že si necháte preložiť svoju internetovú stránku do maďarčiny, prečo nevyužiť naše kompletné služby a nenechať si vyhotoviť rovno aj ruský preklad Vašej internetovej stránky? A ak máte známych, ktorí už majú svoje internetové stránky v maďarskom alebo ruskom jazyku a potrebovali by ich preklad do slovenčiny, neváhajte a dajte im náš kontakt, pretože prekladáme nie len do ruštiny a maďarčiny, ale veľmi radi preložíme rôzne internetové stránky aj z ruštiny a maďarčiny do našej milovanej ľubozvučnej slovenčiny :)

    Ozvite sa nám, povedzte nám Vaše požiadavky a nechajte to na nás! Preklady internetových stránok do maďarského jazyka, či preklady do ruského jazyka nie sú pre nás žiadny problém, rovnako ako ani preklady z maďarčiny a ruštiny do slovenského jazyka.

Tešíme sa na Vás!