0902 247 550          huruspreklad@gmail.com


Prídu k Vám maďarskí klienti alebo očakávate návštevu z Maďarska, Vy však po maďarsky neviete ani slovo? Nezúfajte! HURUS PREKLAD je tu pre Vás!

HURUS PREKLAD sa orientuje predovšetkým na maďarský preklad a ruský preklad, veľmi radi Vám však pomôžeme aj s tlmočením do maďarčiny. Kontaktujte nás telefonicky na telefónnom čísle 0902 247 550, e-mailom prostredníctvom našej e-mailovej adresy huruspreklad@gmail.com alebo využite náš formulár umiestnený na našej internetovej stránke http://www.hurus-preklad.sk a povedzte/napíšte nám čo potrebujete. Vo Vašich objednávkach uvádzajte prosím termín, na ktorý tlmočníka potrebujete, počet hodín tlmočenia, oblasť tlmočenia (zdvorilostná návšteva, obchod, konferencia, návšteva výrobného závodu atď.) a typ tlmočenia (konzekutívne, šušotáž, simultánne). Obratom pre Vás pripravíme cenovú ponuku a kontaktujeme Vás, aby sme sa dohodli na všetkých potrebných detailoch.

Naši tlmočníci sú šikovní, zdvorilí, vzdelaní a skúsení. Vždy sú pripravení podať profesionálny výkon a odviesť dobrú prácu. Ich profesionalita je pre nás, a rovnako tak aj pre Vás, garanciou spokojnosti a kvality.

Ak teda už teraz viete, že budete do budúcna potrebovať tlmočenie do maďarčiny, obráťte sa na nás čo najskôr. Tlmočenie je totižto v súčasnosti veľmi žiadané a aj napriek tomu, že máme množstvo skvelých maďarských tlmočníkov, mohlo by sa stať, že by sme Vám maďarského tlmočníka zo dňa na deň zabezpečiť jednoducho nedokázali. Okrem toho je tlmočenie vždy náročné a tlmočník sa naň musí vopred dôkladne pripraviť, preto Vás prosíme, aby ste si tlmočenie objednávali vždy skôr. A ak je to možné, vhodné je poslať nám aj nejaké materiály, ktoré si bude môcť tlmočník vopred naštudovať.

Kontaktujte nás a zarezervujte si tlmočníka do maďarčiny, sme tu pre Vás. A nezabúdajte, že okrem tlmočenia do maďarčiny Vám radi zabezpečíme aj preklad do maďarčiny, preklad do ruštiny a rovnako tak aj rôzne iné preklady do ďalších jazykov.

Tešíme sa na našu spoluprácu a prajeme vám krásny zvyšok dňa! :)