0902 247 550          huruspreklad@gmail.com

Nie je ničím novým, že práve v našom hlavnom meste a v jeho okolí sa sústreďuje obrovské množstvo firiem a spoločností, a to nie len našich domácich, ale aj zahraničných. Tieto spoločnosti pravidelne využívajú naše prekladateľské služby a svoje maďarské preklady a ruské preklady zverujú práve nám. Okrem prekladu z/do maďarčiny a ruského prekladu nie len im, ale aj vám všetkým, dokážeme zabezpečiť aj rôzne iné preklady do cudzieho jazyka alebo naopak z cudzieho jazyka do slovenčiny.

Nie len veľké firmy sa však obracajú na našu prekladateľskú agentúru. Často nás oslovujú aj súkromné osoby či živnostníci, ktorí si potrebujú nechať vyhotoviť nejaký preklad. Často sú to maďarské preklady súdnych rozhodnutí, policajné uznesenia o udelení pokút či lekárske správy, ktoré si nechávajú preložiť z maďarčiny do slovenčiny. Alebo aj ruské preklady poistných zmlúv, servisných zápisov či rôznych iných dokumentov, ktoré klientom tiež prekladáme z ruštiny do slovenčiny, prípadne aj zo slovenčiny do ruštiny.

Maďarský preklad, ruský preklad či iné preklady z/do iných jazykov si môžete od nás objednať telefonicky na telefónnom čísle 0902 247 550, e-mailom prostredníctvom našej e-mailovej adresy huruspreklad@gmail.com alebo prostredníctvom formuláru umiestneného na našej internetovej stránke (http://www.hurus-preklad.sk/). Text, ktorý potrebujete preložiť nám môžete poslať na našu uvedenú e-mailovú adresu, poštou na našu korešpondenčnú adresu uvedenú na našej internetovej stránke alebo nám ho môžete odovzdať aj osobne v Bratislave na našej adrese Mariánska ulica 2, Bratislava – Staré mesto. Stačí nám zavolať alebo napísať e-mail a my už urobíme všetko pre to, aby sme vám poskytli kvalitné služby a zabezpečili 100 % spokojnosť.

Nech ste už teda vyhrali maďarské lotto alebo vás kontaktovali vzdialení príbuzní z Ruska, pri prekladoch do ruštiny či z ruštiny do slovenčiny a prekladoch z maďarčiny do slovenčiny alebo prekladoch do maďarčiny sa určite obráťte na nás a spolu nielen zistíme čo vám píšu, ale im aj rovno odpovieme.

Tešíme sa na našu spoluprácu a prajeme vám krásny zvyšok dňa! :)