0902 247 550          huruspreklad@gmail.com

    Ani sme sa nenazdali a už je tu rok 2018. Rok 2018 bude rokom psa, ktorý sa snáď stane naším najlepším priateľom. Aj v tomto roku sme tu pre Vás, aby sme pre Vás vyhotovovali kvalitné preklady a pomáhali Vám pri Vašom napredovaní.

    V roku 2018 sa u nás nič nemení, stále máme rovnako priaznivé ceny a rovnakú kvalitu prekladov, na ktorej si vždy dávame maximálne záležať. Aj v novom roku sme pripravení vyhotovovať pre Vás aj expresné preklady, a rovnako tak si aj v roku 2018 od nás môžete objednávať predovšetkým maďarské preklady, ruské preklady, české prekladypoľské preklady. V roku 2017 sa však naša spolupráca s našou partnerskou prekladateľskou agentúrou viac než len osvedčila, a tak Vám aj v tomto roku budeme zabezpečovať kvalitné preklady aj do/z ďalších jazykov.

    Rok 2017 bol pre nás úspešný, veríme však, že rok 2018 bude ešte úspešnejší, a to nie len pre nás, ale rovnako tak aj pre Vás. Už teraz sa tešíme na naše spoločné maďarskéruské a iné projekty, do ktorých sa s veľkou chuťou a odhodlaním púšťame už od prvých dní nového roka.

     Ruský preklad, maďarský preklad, ale aj maďarské tlmočenie či preklady do rôznych iných jazykov si aj naďalej môžete objednávať na našej e-mailovej adrese huruspreklad@gmail.com, na našom telefónnom čísle 0902 247 550 alebo nás môžete kontaktovať aj priamo prostredníctvom formulára, ktorý nájdete na našej internetovej stránke http://www.hurus-preklad.sk/.

    Tešíme sa na Vaše otázky a objednávky a prajeme Vám v roku 2018 veľa úspechov a dobrých rozhodnutí.


Váš HURUS PREKLAD