0902 247 550          huruspreklad@gmail.com


    V prvom rade veľmi pekne ďakujeme našim klientom za dôveru prejavenú v minulom roku a sľubujeme vám, že ani v tomto roku sa na našej profesionalite, kvalite a rýchlosti dodania prekladov nič nezmení. Nový rok 2017 sa nám už naplno rozbehol a my sme veľmi radi, že vám opäť môžeme prinášať kvalitné preklady a aj naďalej môžeme rozvíjať našu úspešnú spoluprácu.

    V novom roku vám prajeme veľa úspechov a veríme, že vám pri nich opäť budeme môcť byť nápomocní aj my. Naši prekladatelia už netrpezlivo čakajú na vaše zákazky. Veríme, že ste si počas sviatkov oddýchli a načerpali ste nové sily a motivácie, ktoré vás budú tento rok poháňať vpred a pomôžu vám pri plnení vašich snov. My sme pripravení vám s tým pomôcť, preto neváhajte a ohľadom prekladov sa na nás opäť obráťte. A nezabudnite, že vám veľmi radi pomôžeme aj s maďarským tlmočením, na tom sa tiež nič nemení.

    Aj v tomto roku vám veľmi radi pomôžeme s maďarskými, ruskými a českými prekladmi. A pripravili sme si pre vás aj prekvapenie, na ktorom už usilovne pracujeme, viac však ešte teraz neprezradíme... Vydržte, už čoskoro sa všetko dôležité dozviete! Tešíme sa na našich nových, ale aj stálych a verných klientov! Tak vám ešte raz prajeme všetko dobré a nezabudnite, že spolu budeme úspešní aj v tomto roku...

    Váš prekladateľský tím HURUS