0902 247 550          huruspreklad@gmail.com


Pri prijímaní objednávok od klientov sa častostretávame s otázkou, v ktorom meste je objednávku potrebné urobiť.

 Prekladateľské agentúry, ako aj tá naša, pôsobia väčšinou na celom území Slovenska. A často dokonca aj v zahraničí. Môžete teda pochádzať z ktorejkoľvek časti našej krásnej krajiny, objednávku prekladu môžete aj napriek tomu urobiť kedykoľvek a kdekoľvek. Stačí mať k dispozícii e-mailovú schránku a internet. Vo vyhľadávači „Google“si zadáte Vami požadovaný jazyk na preklad, napr. „maďarský preklad“, „ruský preklad“, „poľský preklad“ alebo „preklady do maďarčiny“, „preklady do ruštiny“atď. a vyhľadávač Vám okamžite vyhodí vhodné agentúry, ktoré sa daným prekladom venujú. Pri prekladoch do ruštiny a maďarských prekladoch si však rovno stačí kliknúť na našu webovú stránku www.hurus-preklad.sk alebo www.hurus-preklad.cz a prostredníctvom online formuláru si od nás môžete rovno aj vyžiadať cenovú ponuku.

Cenová ponuka sa stanoví na základe počtu normostrán,pričom jedna normostrana je 1800 znakov s medzerami (zobrazené v Microsoft Worde po kliknutí na „počet slov“).

Po stanovení cenovej ponuky, nám dokument na preklad pošlete prostredníctvom e-mailu a do 3 pracovných dní Vám preklad vyhotovíme a pošleme priamo na Vašu e-mailovú adresu.

V prípade, ak dokument nemáte vo formáte docx.alebo doc.(Microsoft Word), respektíve vo formáte xlsx. (Microsoft Excel), dokument stačí naskenovať skenerom alebo telefónom a tiež nám ho zaslať na našu e-mailovú adresu: huruspreklad@gmail.com.

 Práve preto nie je pri zadávaní prekladov dôležité odkiaľ pochádzate, či už je to menšie mestečko alebo väčšia obec, nemusíte sa dokonca nachádzať ani blízko miest, v ktorých majú prekladateľské agentúry svoje kancelárie – všetko vybavíme jednoducho pomocou počítača, internetu a telefónu.

 Ak však hľadáte maďarské, ruské a poľské preklady za priaznivé ceny, kedykoľvek sa obráťte na Prekladateľskú agentúru HURUS a jej profesionálov. Naše ceny sa začínajú už pri sume 9 eur/NS.


Sme vždy pripravení Vám pomôcť! A nezabudnite, ak maďarské a ruské preklady, tak jedine HURUS-PREKLAD.