0902 247 550          huruspreklad@gmail.com


    Ako úspešní obchodníci určite sami dobre viete, že ten, kto chce byť úspešný nesmie nikdy „zaspať na vavrínoch“. Veď aj Vy stále pracujete, a keď náhodou nepracujete, rozmýšľate čo by sa dalo ešte zlepšiť, ako by to mohlo byť ešte o niečo lepšie. Nuž, to je už údel podnikateľov. Aj Vás už omrzelo obchodovať len na našom malom slovenskom trhu? Túžite po niečo väčšom? A čo by ste povedali na 146 544 710 potencionálnych klientov? Ak ste si to už v hlave prepočítali na zisk a na perách sa Vám vyčaril úsmev, očividne je teraz ten ideálny čas zamyslieť sa nad rozšírením svojich služieb aj do zahraničia.

    Nehovoríme však vôbec všeobecne o zahraničí, vyššie uvedené číslo, a teda 146 544 710 je počet obyvateľov Ruska k 1. januáru 2016. A to ešte neberieme do úvahy aj iné krajiny, v ktorých sa tiež po rusky hovorí. No povedzte, neznie to zaujímavo a lákavo?

    Čo však preto musíte spraviť? Nie je to až také nemožné, pretože veľmi veľa slovenských, českých a maďarských firiem už na ruskom trhu pôsobí a mnohým z nich sa veľmi dobre darí. Ale samozrejme, že aj spoločnosti z iných krajín pôsobia v Rusku a sme presvedčení, že tí, ktorí sa na to odhodlali určite neoľutovali. Vašou výhodou je, že už podnikáte, že viete ako funguje marketing, ako funguje podnikanie, vlastne už viete ako byť úspešným, teraz Vám len stačí rozšíriť sa na ruský trh.

    A prvé čo na to budete potrebovať je azbuka. Nie, nebojte sa, nemusíte sa ju učiť. My sme sa ju našťastie naučili už dávno a sme pripravení Vám vo všetkom pomôcť. Na preklady do ruštiny tu máte nás. Nezáleží na tom, či budete potrebovať preložiť Vaše prospekty alebo mailovú komunikáciu s potenciálnym obchodným ruským partnerom alebo reklamu, ktorú chcete umiestniť na nejaké reklamné inzertné ruské stránky. So všetkým Vám radi a ochotne pomôžeme a sme pripravení poskytovať Vám naše prekladateľské služby aj dlhodobo. Samozrejme, že ani preklad z ruštiny nie je pre nás žiadny problém.

    Teraz Vám už nič nebráni poskytovať služby a predávať tovar aj do Ruska, buďte práve Vy tým, komu sa podarí zaplniť voľné miesto na ruskom trhu, získajte nových klientov a zvýšte Vaše zisky. A nezabudnite, že s prekladmi do ruštiny a s prekladmi z ruštiny Vám kedykoľvek radi pomôžeme, hoci aj v nedeľu večer. Spolu budeme úspešní!