0902 247 550          huruspreklad@gmail.com


Prekladateľská agentúra HURUS je agentúrou, pozostávajúcou z neustále sa rozširujúceho tímu prekladateľov, cieľom ktorého je uspokojenie požiadaviek všetkých našich zákazníkov.

Naša agentúra bola založená pred siedmimi rokmi s cieľom uspokojiť dopyt po maďarských a ruských prekladoch.

Počas nášho pôsobenia na trhu sme pre našich klientov zo všetkých kútov Slovenska vyhotovovali najmä maďarské preklady a ruské preklady.

Medzičasom sme však do našej ponuky pridali aj úradné preklady do maďarčiny a úradné preklady do ruštiny.  

S našou kvalitou, cenami a promptnými prekladmi boli a sú naši klienti vždy spokojní, čo nás nesmierne teší. Pre veľký dopyt z vašej strany sme sa však rozhodli zabezpečiť vám v prípade potreby aj preklady aj do ďalších jazykov.

Prekladateľská agentúra HURUS teda teraz už okrem prekladov do maďarčiny a prekladov do ruštiny zabezpečuje aj preklady do angličtiny, preklady do nemčiny, preklady do taliančiny, ale aj preklady do menej vyhľadávaných jazykov, ako sú napríklad preklady do srbčiny, chorvátčiny, macedónčiny atď. Teda do všetkých svetových jazykov.

Neúradné preklady si môžete objednať odkiaľkoľvek zo Slovenska či zo zahraničia. Stačí zadať objednávku online na našej internetovej stránke alebo nám zaslať e-mail na našu e-mailovú adresu, ďalej uviesť potrebný termín dodania a tiež Vaše fakturačné údaje. Naša prekladateľská agentúra Váš preklad vyhotoví a zašleme Vám ho naspäť na e-mailovú adresu, z ktorej ste objednávku poslali, respektíve ktorú ste uviedli v objednávkovom formulári.

V prípade úradných prekladov budeme potrebovať aj originál dokumentu alebo jeho úradne overenú kópiu. Nakoľko je podľa zákona úradný preklad platný, ak je preklad zviazaný s originálom, respektíve úradne overenou kópiou. Preklady Vám vyhotovíme, zviažeme a osobne odovzdáme, respektíve Vám ich zašleme na dobierku na Vami uvedenú adresu.

Ak teda potrebujete maďarské, ruské alebo iné preklady, neváhajte a ozvite sa nám telefonicky na t.č. 0902 247 550 alebo nám napíšte e-mail na adresu: huruspreklad@gmail.com.

 

Tešíme sa na spoluprácu :)