0902 247 550          huruspreklad@gmail.com

    A opäť je to tu, Vianoce. Ďalší rok prešiel ako voda a opäť ho uzatvárajú najkrajšie sviatky roka, Vianoce. Vianoce nie sú len o darčekoch, hoci sa nás väčšina reklám a predajcov snaží presvedčiť, že bez darčekov Vianoce snáď ani neprídu :D

    Vianoce sú chvíle pohody a príjemnej atmosféry, ktoré trávime s našimi rodinami, aby sme sa však dokázali maximálne uvoľniť a zabudnúť na celoročný stres, posledné predvianočné dni sa naháňame ako „blázni“. Niekto nakupuje darčeky, iný sa snaží dobehnúť prácu a iní sa ju snažia dokonca nadrobiť. Ak sa aj Vám nakopila práca a do konca roka potrebujete ešte vyhotoviť nejaké preklady, HURUS PREKLAD Vám maďarský preklad a ruský preklad zabezpečí aj počas sviatkov. Neváhajte sa na nás obrátiť ani v prípade potreby prekladov do/z iných jazykov. S prekladmi Vám radi pomôžeme aj počas sviatkov, berte to od nás ako taký malý vianočný darček pre Vás. V pokoji sa navečerajte, užite si vianočnú atmosféru a po krásnych rodinných sviatkoch si len hotový preklad stiahnite zo svojho e-mailu a je to! Ideálna vianočná atmosféra je samozrejmosťou, keď máte partnerov, na ktorých sa dá vždy spoľahnúť. A na HURUS PREKLAD sa jednoznačne spoľahnúť vždy dá!

Na záver nám ešte dovoľte poďakovať Vám za Vašu dôveru, s ktorou ste sa na nás obracali aj počas celého roka 2017. Želáme Vám krásne prežitie vianočných sviatkov v príjemnej atmosfére a rodinnej pohode a tešíme sa na Vás v roku 2018.

Váš HURUS PREKLAD