0902 247 550          huruspreklad@gmail.com


    Vianoce sú už doslova za rohom, ale nie každý si môže počas týchto krásnych sviatkov vyložiť nohy na stôl a dopriať si poriadnu dávku oddychu, dobrého jedla a vianočných rozprávok. Niekedy nás jednoducho práca nepustí, no ale čo vtedy? Všetci sa zabávajú, užívajú si vianočné chvíle a práca je to absolútne posledné na čo chcú myslieť.

    Ak sa však náhodou ocitnete v situácii, že aj počas sviatkov budete súrne potrebovať vyhotoviť preklad do maďarského jazyka, respektíve preklad do ruského jazyka, sme Vám kedykoľvek k dispozícii.

    Samozrejme, že aj my milujeme tento vianočný čas, aj keď je trošku uponáhľaný a chaotický, ale predsa, Vianoce sú len raz v roku. Aj napriek tomu sme sa však rozhodli, že vám, našim klientom, budeme k dispozícii aj počas Vianoc. Preto nezúfajte, pokojne nakupujte darčeky, ozdobujte stromček a v prípade súrnych ruských prekladov/maďarských prekladov sa obráťte na nás.

    A to vlastne ani nie je jediný darček, ktorý sme si pre vás, našich vzácnych klientov, pripravili.

    Okrem toho, že sa na nás môžete obrátiť aj počas sviatkov, máme pre vás na preklady pripravené aj špeciálne cenové ponuky. Pre bližšie informácie nás, prosím, kontaktujte na našom telefónnom čísle, respektíve nám pošlite e-mail alebo využite kontaktný formulár, ktorý nájdete na našej internetovej stránke.

    Vianoce síce patria rodine, niekedy však práca nepočká a my sme si toho dobre vedomí, preto sa netrápte, prepošlite nám Váš text na preklad a Vy si pokojne pochutnajte na vynikajúcej štedrovečernej večery s rodinou. O preklad sa postaráme my!

    Nezabúdajte teda, preklad do maďarčiny a preklad do ruštiny aj počas sviatkov Vám vyhotoví prekladateľská agentúra HURUS.

    A na záver nám ešte dovoľte popriať vám všetkým, naši milí klienti, v mene nášho HURUS prekladateľského tímu krásne Vianoce, plné štedrosti, smiechu, radosti a pohody a v novom roku 2017 zdravie, šťastie a úspech nielen v pracovnom živote, ale aj v osobnom.

 

Prekladateľský tím HURUS – profesionálne maďarské a ruské preklady