0902 247 550          huruspreklad@gmail.com

    Potrebujete úradný preklad, ale neviete na koho sa obrátiť? Doposiaľ ste ani nevedeli, že sa preklad rozdeľuje na úradný a neúradný? Viac sa tým už netrápte a obráťte sa na náš HURUS PREKLAD, ktorý sa o všetko postará.

 Ako na to?

     Vyžiadajte si od nás cenovú ponuku zdarma, pošlite nám e-mail na našu e-mailovú adresu huruspreklad@gmail.com alebo nám zavolajte na naše telefónne číslo 0902 247 550. Kontaktujte nás a nechajte všetky starosti na nás. Všetko Vám vysvetlíme a všetko za Vás vybavíme.

     Úradné preklady pre nás vyhotovujú skúsení a veľmi šikovní úradní prekladatelia, ktorí sa venujú prekladom (úradným aj neúradným) už viac než desať rokov. Preto pre nich nie je problém preklad vysvedčení, rodných listov, sobášnych listov, ale ani zbrojných preukazov či súdnych rozhodnutí.

     Maďarské úradné preklady a ruské úradné preklady si vyžadujú trošku viac času ako preklady neúradné, nakoľko sa k samotným prekladom pripájajú aj prekladateľské doložky a celý preklad sa klientovi následne odosiela poštou. Z toho dôvodu je dobré presvedčiť sa, či skutočne potrebujete úradný preklad alebo Vám postačí aj neúradný. Rovnako kvalitný, akurát bez doložky úradného prekladateľa.

Aký je rozdiel medzi úradným prekladateľom a neúradným prekladateľom?

     Najskôr si povieme, čo majú spoločné: obaja sú šikovní,obaja sú vzdelaní, oboch nájdete v našej agentúre. Rozdielom však je, že úradný prekladateľ zložil, na rozdiel od neúradného, osobitné skúšky, ktoré ho oprávňujú vykonávať aj súdne preklady či preklady pre políciu a iné štátne orgány a inštitúcie. Neúradný prekladateľ má tiež štátne skúšky z jazyka, osobitné skúšky pre úradných prekladateľov však neabsolvoval, nakoľko neprekladá pre súdy či iné štátne organizácie.

     To je tak v skratke asi všetko, čo by ste mali vedieť. Úplne najdôležitejšou informáciou pre Vás je, že úradný preklad do maďarského jazyka a úradný preklad do ruštiny, rovnako tak ako aj neúradné maďarské preklady a neúradné ruské preklady, si môžete objednať na e-mailovej adrese huruspreklad@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0902 247 550. Prípadne si môžete vyžiadať cenovú ponuku zadarmo priamo na našej stránke www.hurus-preklad.sk.


A aby sme nezabudli, sme pripravení zabezpečiť pre Vás aj preklady do iných jazykov, pre viac informácií nás kontaktuje na huruspreklad@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0902 247 550.

 

Tešíme sa na našu spoluprácu a prajeme Vám krásny deň! :)

Váš HurusPreklad